reizen,  Thailand

Het avontuur gaat beginnen…

Inmiddels is het na maanden aftellen dan zover: ik sta aan de vooravond van mijn grote reis.
Na twee dagen spierballen kweken op school tijdens het verhuizen van alle spullen kon ik vanmiddag dan echt zeggen: ik heb vakantie! Gisteren heb ik mijn backpack ingepakt en vanmiddag mijn huisje nog even flink gesopt; niets is fijner thuiskomen dan in een schoon huis.
Daarna ben ik opgepikt door mijn vader om nog even gezellig met zijn viertjes thuis te eten. Op dit moment zit ik voor de caravan van paps&mams dit berichtje te schrijven. Morgen gaan we eerst gezellig Düsseldorf in en brengen ze me rond half 5 richting het vliegveld en om 20.05 hoop ik de lucht in te gaan. Rond 12 uur lokale tijd heb ik een overstap in China en uiteindelijk kom ik rond 18.30 Thaise tijd in Bangkok aan, dat zal zaterdag rond 2 uur Nederlandse tijd zijn.

Mijn route via Beijing naar BangkokVan veel mensen heb ik al verschillende lieve berichten en telefoontjes gehad om me alle goeds te wensen, zo leuk! Ik beloof jullie op de hoogte te houden zodra ik straks mijn eerste momenten in Bangkok beleefd heb…

Hi you, welkom op The Untold Story Project. Ik ben Kelly: gepassioneerd reiziger, verhalenverteller, dierenknuffelaar en wereldverbeteraar. Mijn missie? Inspireren, raken en verbinden met verhalen en foto's. Omdat iedereen een verhaal heeft.

No Comments

 • Marjolein

  Lieve Kel,

  We wensen je een hele goede, avontuurlijke vakantie toe. Doe voorzichtig maar geniet van alles. Heel veel plezier.

  Liefs,
  Mar, Aad en Remus

 • yvon

  Lieve kelly, nogmaals veel plezier gewenst, goed uitkijken en niet met vreemde mannen meegaan….oke dan, alleen als je hem heel leuk vindt. Liefs yvon xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *